Krijg bericht niet uit Postvak uit gewist

Gewijzigd op Mon, 16 Oct 2023 om 11:23 AM

Indien een bericht herhaaldelijk verzonden wordt, maar in Postvak uit blijft staan is dat meestal een gevolg van een slechte internetverbinding. Het bericht wordt dan wel verzonden, maar door een hick-up in uw internetverbinding ontvangt uw e-mail programma niet de status terug van de mailserver. In zo'n geval kan het ook voorkomen dat u het bericht niet kunt wissen uit het Postvak uit. Dit lost u als volgt op;

1. Klik in outlook op taakbalk verzenden/ontvangen, kies vervolgens off-line werken
  2. Sleep de berichten van Postvak uit naar Concepten
  3. Verwijder de berichten uit Concepten