Mijn mailbox is (bijna) vol

Gewijzigd op Mon, 18 Sep 2023 om 11:41 AM

Wanneer uw mailbox (bijna) vol is kan dit verschillende redenen hebben;

• Te klein afgestelde mailbox
  • Te klein abonnement
  • Volgelopen Drafts (concepten) folder (doorgaans i.c.m. Apple Mail)
  • Volgelopen Verwijderde items / Verzonden items

Te klein afgestelde mailbox
In veel gevallen is er nog ruimte in het hostingabonnement om de mailbox groter te maken. Indien er geen sprake is van een volgelopen Drafts, Verwijderde items of Verzonden items map stuurt u een e-mail naar support@d-hosting.nl met de vraag of uw mailbox vergroot kan worden.

Te klein abonnement
Upgraden kan altijd en er vindt altijd verrekening plaats, derhalve adviseren wij wanneer de opslagbehoefte nog niet duidelijk is met een klein pakket te beginnen. U kunt uw pakket eenvoudig laten opwaarderen door een e-mail naar support@d-hosting.nl te sturen, er wordt dan ook gekeken of er niet nog ruimte beschikbaar is in uw pakket. Zodat u niet voor niets upgrade.

Zoekt u veel meer opslagbehoefte dan de reguliere hostingpakketten aanbieden? Stap dan met uw e-mail over naar onze Exchange pakketten. Bij deze pakketten krijgt u een mailbox van 50GB.

Volgelopen Drafts (concepten) folder
Regelmatig vernemen wij van Apple Mail gebruikers dat hun mailbox vol is terwijl zij zelf niet veel mail zien. Na onderzoek blijkt de Drafst (concepten) map vol te zitten met tientallen versies van eenzelfde e-mail. U kunt dit zelf controleren en opruimen via de webmail (webmail.). Komt u er zelf niet uit dan kunt u altijd een e-mail sturen naar support@d-hosting.nl

Volgelopen Verzonden of Verwijderde items folder
Waar u de Inbox regelmatig bekijkt is dat minder het geval met de Verzonden of Verwijderde items folder. Bekijk of hier wellicht veel e-mail of grote e-mail berichten zijn te vinden.

De mailbox legen
Indien uw e-mail programma de e-mail niet goed leegt bij gebruik van POP3 dan kunt u inloggen via de webmail (webmail.<uwdomeinnaam> . Hier kunt u de e-mails verwijderen. Let erop dat u na het verwijderen rechtsboven op Overig > Wis Verwijderd klikt.