Bieden jullie ook ondersteuning voor Laravel

Gewijzigd op Wo, 21 Aug om 11:23 AM

Ja, u kunt bij D-Hosting werken met het Laravel. Met de aangeboden toolkit maakt u eenvoudig een Laravel applicatie. De toolkit zorgt vervolgens dat de benodigde PHP, Composer, Artisan, npm, MySQL database en Git in orde zijn. Via de toolkit kunnen alle benodigde zaken beheerd worden en updates worden binnengehaald van de nodige Git repositories.

Wat is Laravel
Ben je nu toevallig op dit artikel gekomen en vraagt u zich af wat Laravel is, een korte omschrijving.

Laravel is een populair open-source PHP-webframework dat is ontworpen voor het ontwikkelen van webapplicaties volgens het model-view-controller (MVC) patroon. Het framework richt zich op het vereenvoudigen van veelvoorkomende taken zoals routings, sessies, caching, en authenticatie, waardoor ontwikkelaars snel en efficiĆ«nt kunnen werken.