Kan ik mijn site via cloudflare laten lopen

Gewijzigd op Tue, 03 Nov 2020 om 10:01 AM

Cloudflare biedt vele voordelen, zeker voor websites met een internationaal karakter. Een gecachde versie wordt over de hele wereld opgeslagen waardoor bezoekers uit andere werelddelen uw site sneller krijgen te zien. En deze optie is helemaal gratis, voor verschillende andere doelen zijn er verschillende abonnementen. Meer weten, mail support@d-hosting.nl

Daarnaast snappen wij het als u het beheer hiervan liever door ons laat uitvoeren, voor de mogelijkheden mailt u sales@d-hosting.nl

Heeft u zelf een cloudflare account?
Nadat uw domein is toegevoegd controleert u eerst of de DNS gegevens goed zijn overgenomen. U krijgt daarna de nameservers van cloudflare te zien. Deze nameservers stelt u in via onze klantensite. Klik nadat u bent ingelogd op diensten, vervolgens op domeinen, zoek naar het domein en klik vervolgens op nameservers. U haalt de bestaande weg en vervangt deze door de nameservers van cloudflare.

Bang om het verkeerd te doen? Alle nameserver wijzigingen worden eerst door onze medewerkers gecontroleerd. Zien wij een vermoedelijke fout dan nemen wij contact met u op.