Mijn site toont geen slotje en niet beveiligd

Gewijzigd op Thu, 29 Sep 2022 om 02:19 PM

Een website kunt u beveiligen met een SSL certificaat. Hierin heeft u twee keuzes;

1. Een gratis Let's Encrypt certificaat (zie filmpje onder de tekst voor het installeren).
  2. Een betaald SSL certificaat. Bij een betaalde SSL certificaat nemen wij al het werk uit handen. U hoeft zelf niets te doen tenzij u kiest voor een EV certificaat. Hiervoor is telefonische bevestiging nodig. Voor prijzen bezoekt u de site https://www.d-hosting.nl/ssl