Safari waarschuwt voor datalek of gehackt wachtwoord

Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 04:33 PM

Wanneer er gegevens worden ingevoerd in de Safari webbrowser dan worden deze gecontroleerd aan de hand van bekende datasets van grootschalige datalekken, bijvoorbeeld bij Adobe, Myheritage, Twitter en veel andere grote platformen. Indien u dezelfde wachtwoorden heeft gebruikt (in het verleden) en deze waarschuwing wordt gegeven dan is het belangrijk om het wachtwoord van uw account te wijzigen.

Benieuwd of uw e-mail adres terug te vinden is in datasets van gelekte informatie? Gebruik de site https://haveibeenpwned.com/