E-mail account toevoegen aan de mobiele Outlook app

Gewijzigd op Wed, 16 Aug 2023 om 06:47 PM

Met de volgende stappen voegt u een nieuw account toe aan de Outlook app op uw telefoon.

Indien u nog geen e-mail account aan uw Outlook app heeft toegevoegd krijgt u de knop 'Account toevoegen' te zien. Heeft u al een account klik dan op het envelopje linksboven, vervolgens linksonder op het tandwieltje en kies vervolgens voor E-mail account toevoegen.

Klik op Account toevoegen, in het volgende scherm vult u uw e-mail adres in:

Klik op doorgaan, in het volgende scherm kiest u voor IMAP:

In het volgende scherm moet u een aantal gegevens invullen.

Weergavenaam: Dit is de naam die ontvangers zien wanneer u ze een e-mail stuurt

Beschrijving: Dit is een naam om het account zelf te herkennen.

Activeer vervolgens Geavaneerde Instellingen.

U vult nu de volgende gegevens in

IMAP-hostnaam: De juiste naam vindt u terug in de opleverings e-mail die u van ons heeft gehad, dat is bijvoorbeeld 10.d-hosting.nl

Beveiligingstype: SSL (bij het aanpassen van deze waarde wijzigt de waarde bij het veld Poort i 993)

IMAP-gebruikersnaam: Dit is doorgaans het e-mail adres, bijvoorbeeld info@eenvoorbeeld.nl

IMAP-wachtwoord: Het bijbehorende wachtwoord

SMTP-hostnaam: Deze is gelijk aan de hostnaam van de IMAP-hostnaam.

Beveiligingstype: SSL/TLS (bij het aanpassen van deze waarde wijzigt de waarde bij het veld poort in 465)

SMTP-gebruikersnaam/wachtwoord: Deze zijn gelijk aan de IMAP-gebruikersnaam en wachtwoord.

Nu alle gegevens zijn ingevuld klikt u rechtsboven op het vinkje.

Uw account is nu toegevoegd.