Code voor ReCAPTCHA aanvragen

Gewijzigd op Mon, 22 Aug 2022 om 02:06 PM

Wanneer u een formulier wilt beveiligen kan dit d.m.v. recaptcha, veel plugins voor CMS als Joomla en Wordpress hebben dit al ingebouwd voor de Google Recaptcha. Het enige dat u dan nog moet invullen zijn de sleutels. Deze kunt u aanvragen via https://www.google.com/recaptcha/admin 


Voeg uw domein toe, geef een label naam op (bijvoorbeeld de domeinnaam zonder extensie), kies voor de versie welke wordt ondersteund door de plugin (meestal v3), vul de domeinnaam in (indien u de foutmelding Het volgende domein is ongeldig: ... Een geldig domein heeft een host nodig en mag geen protocol, pad, poort, query of fragment bevatten. Zorg er dan voor dat u echt alleen het domein invult, dus bijvoorbeeld eenvoorbeeld.nl en dus NIET https://eenvoorbeeld.nl)


Lees de voorwaarden van Google ReCAPTCHA en indien akkoord geeft u akkoord.


Daarnaast is er een vink vakje voor informatie bij vastgestelde problemen of vreemd bezoekersgedrag. Wij adviseren dit aan te laten staan.


U krijgt nu de sleutels welke nodig zijn om recaptcha te laten werken. Deze neemt u over in de plugin waarmee u recaptcha wilt laten werken.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren