Domein koppelen aan Adobe Portfolio

Gewijzigd op Tue, 31 Aug 2021 om 10:33 AM

Wanneer u een website heeft gemaakt met Adobe Portfolio dan kunt u het bij ons geregistreerde domein daaraan koppelen.

1. Open de instellingen

2. Klik op koppel domein

3. Vul in het nieuwe venster je domeinnaam in

4. De DNS gegevens worden nu getoond;

5. Open in een nieuw tabblad de klantensite van D-Hosting

6. Klik op diensten

7. Klik op domeinen en vul in het zoekvenster het domein in

8. Klik op het domein en vervolgens op DNS

9. Vind het record www en wijzig CNAME naar A

10. Wijzig het derde veld van www in het eerste IP nummer dat door Adobe is aangegeven bij stap 4

11. Vind het record zonder naam in het eerste veld van het type A (tweede veld)

12. Wijzig het IP nummer in het derde veld in het eerste IP nummer dat door Adobe is aangegeven bij stap 4

13. Klik nu op DNS record toevoegen

14. Vul in het derde veld het tweede IP nummer dat door Adobe is aangegeven bij stap 4 (in ons voorbeeld dus 151.101.192.119). In het vierde veld de waarde 86400

15. Klik nu nogmaals op DNS record toevoegen

16. Vul in het eerste veld www in, het tweede veld op A en het derde veld wederom het tweede IP nummer. In het vierde veld de waarde 86400