Waar vind ik de SiteJet Website Builder

Gewijzigd op Fri, 16 Feb 2024 om 01:26 PM

Plesk geeft de mogelijkheid de zgn. 'views' per gebruiker in te stellen. Dus in sommige gevallen kan de instructie afwijken.

Log in op het Plesk Adminpanel. De gegevens hiervoor vindt u terug in de opleverings e-mail met de gegevens van uw hostingpakket. Zodra u inlogt op Plesk krijgt u dit scherm te zien:

We hebben in dit geval twee onderdelen omcirkeld. De Sitejet Builder, hier klikt u op wanneer u met Sitejet een site wilt maken. Een korte demonstratie laten we in het volgende filmpje zien:

De tweede betreft SSL/TLS. Klik hier om uw site met een gratis Let's Encrypt SSL certificaat te beveiligen. In onderstaand filmpje laten we zien hoe:

Zodra uw site in Sitejet is gebouwd raden we aan om uw site aan te melden bij Google via het Google Search Console. In onderstaand filmpje laten we zien hoe: