Outlook geeft error 2002 en kan mail account niet aanmelden

Gewijzigd op Di, 4 Jun om 5:05 PM

Wanneer u deze foutmelding krijgt kan dit meerdere oorzaken hebben.

Controleer eerst of er een update is voor Outlook (Bestand > Office Account). Indien dit het probleem niet verhelpt volgt u de volgende stappen:

• Opent u de verkenner.
  • Ga vervolgens naar C:\Users\<uwgebruikersnaam>\AppData\Local\Microsoft.
  • Knip de mappen OneAuth en IdentityCache en plaats deze elders (bijvoorbeeld tijdelijk op uw bureaublad).
  • Start Outlook opnieuw
  • Indien het probleem nog steeds bestaat kopieer dan de eerder genoemde mappen terug. Indien er gevraagd wordt of u een bestand wilt overschrijven kiest u NEE.

Is het probleem nog niet verholpen?

• Ga naar uw instellingen
  • Kies Accounts > Toegang werk of school
  • Verwijder het account waar u problemen mee ervaart
  • Herstart de computer en kijk of het account nu kan worden toegevoegd.
  • Indien het probleem niet weg is dan kunt u alle accounts in punt 3 weghalen (let wel op dat u de gegevens heeft om deze later toe te voegen)

Is het probleem nog niet opgelost? Neem dan contact met ons op.