Ik krijg een foutmelding terug 554 5.7.1 Relay access denied

Gewijzigd op Mon, 31 Jul 2023 om 04:38 PM

Doorgaans krijgt u deze foutmelding terug wanneer tijdens het instellen van uw e-mail account er geen gebruikersnaam en wachtwoord zijn ingesteld bij de uitgaande e-mail servers. In de meeste apps en programma's kunt u dit eenvoudig aanvullen.

Outlook

1. Klik linksboven op bestand
  2. Klik op accountinstellingen
  3. Klik op profielen beheren
  4. Klik op e-mail
  5. Klik op het e-mail account waar u de wijziging voor moet maken
  6. Klik op wijzigen
  7. Klik rechtsonder op 'meer instellingen'
  8. Ga naar het tweede tabblad en vink de bovenste optie aan
  9. Klik op OK, in het volgende scherm ook op OK, hierna worden de instellingen getest en klikt u wederom op OK.

In geval van Samsung Mail

1. Klik linksboven op de 3 horizontale streepjes.
  2. Klik rechtsboven op het tandwieltje.
  3. Klik op het account waarvoor u de wijziging wilt maken.
  4. Scroll helemaal naar beneden en klik op 'Serverinstellingen'
  5. Scroll weer naar beneden en zet 'Verificatie voor verzenden van e-mail aan'
  6. Vul dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord in als voor de inkomende e-mail of wanneer u smtpzeker gebruikt de gebruikersgegevens die u van ons heeft gekregen.