Op mijn iphone of ipad zie ik enkel de mailtjes van de laatste maand

Gewijzigd op Tue, 04 Jul 2023 om 01:11 PM

Wanneer u enkel e-mail ziet van de afgelopen maand dan is de kans groot dat ios (de software van uw iphone of ipad) de synchronisatieperiode op 1 maand heeft gezet. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat wanneer u op een mobiel netwerk internet er veel data verbruikt wordt. Wilt u toch alle e-mail kunnen terugkijken dan past u deze periode aan.

Ga hiervoor naar uw instellingen en klik op accounts en selecteer daar het desbetreffende account. Vervolgens klikt u op Synchr. e-mail en kunt u deze aanpassen.