Je wp-config.php bestand heeft een leeg database tabel voorvoegsel, wat niet wordt ondersteund.

Gewijzigd op Do, 27 Jun om 4:46 PM

Wanneer uw WordPress site deze foutmelding geeft dan is er sprake van een fout in het wp-config.php bestand. Dit lost u als volgt op:

1. Login op het Plesk Adminpanel

2. Indien u WordPress heeft geinstalleerd met de WordPress Toolkit klikt u op database. Indien u geen WordPress toolkit gebruikt leest u na punt de instructies.

3. Kopieer hetgeen er achter Database table prefix staat. In ons geval gebruiken we 'wp_'

4. Klik nu op het tabje Dashboard

5. Ga nu naar de File Manager in Plesk door op Files te klikken

6. Klik nu op wp-config.php (indien u wp-config.php niet ziet gaat u naar de map httpdocs of de submap waarin u WordPress heeft laten installeren/geinstalleerd.

7. Zoek de volgende regel:

$table_prefix = '';

8. Voeg de eerdere gekopieerde prefix tussen de aanhalingstekens toe, u krijgt dan:

$table_prefix = 'wp_';

9. Klik vervolgens op Save en kijk of uw site weer goed werkt.

10. Indien de site werkt is het wel goed om te onderzoeken wat tot deze wijziging heeft geleid.

11. Indien de site nog niet werkt stuurt u een e-mail aan support@d-hosting.nl

Indien u geen WordPress Toolkit gebruikt:

1. Klik op het tabje Dashboard

2. Klik op Databases

3. Klik op PHPMYAdmin

4. Links worden de tabellen in uw database weergegeven, deze hebben een zgn prefix (voorvoegsel). Standaard is dit wp_, maar onze beveiliging past dit bij voorkeur aan. Voor nu gebruiken we het voorbeeld wp_. Dus een tabel heet bijvoorbeeld wp_options. In dit geval is wp_ dus het prefix (voorvoegsel). Kopieer dit deel.

5. Ga nu weer verder bij punt 4 van de vorige instructie.