Een afzender blokkeren in de SpamExperts spamfilter

Gewijzigd op Mon, 05 Feb 2024 om 01:59 PM

Wanneer het afmelden bij een nieuwsbrief niet lukt of je om andere redenen een afzender wilt blokkeren dan kan dat in onze Spamexperts spamfilter.

1. Login eerst in op het Plesk Adminpanel (de URL en inloggegevens vindt u terug in de opleverings e-mail)
  2. Indien u meerdere domeinen heeft klikt u eerst op het domein waarover het gaat, bent u direct in het overzicht met alle opties dan klikt u rechts op het uitklap icoontje
  3. In de balk die nu zichtbaar wordt klikt u op Spamexperts e-mail security
  4. Klik in het volgende scherm op de link 'Manage in SpamFilter panel'
  5. U bent nu ingelogd in het SpamFilter panel. Scroll naar beneden tot u het kopje 'Incoming - Protection Settings' tegenkomt en klik op 'Sender block list'
  6. Klik in het nieuwe scherm op 'Block Sender'
  7. Vul in het nieuwe scherm bij 'Address' het e-mail adres van de afzender die u wilt blokkeren in en klik vervolgens op Save.
  8. In het overzicht ziet u de geblokkeerde afzender nu staan. Mocht u deze ooit weg willen halen dan kan dat in dit zelfde scherm.