Ik krijg steeds een beveiligingswaarschuwing

Gewijzigd op Wed, 24 May 2023 om 01:50 PM

Wanneer u een beveiligingswaarschuwing ontvangt via de e-mail dan moet uw Wordpress geupdate worden, er is een uitzondering en dat is Unauth. Blind SSRF vulnerability. Hier is geen update voor. Eventueel misbruik kan echter voorkomen worden door twee veiligheidsaanpassingen te doen.

Log hiervoor in op uw Plesk omgeving, klik op Wordpress Toolkit en vervolgens op de rode link achter Security. U zult ongeveer het onderstaande scherm zien. Klik op Mitigate en activeer de twee opties.