Wordpress geeft aan dat de site onderhoud heeft (maintenance)

Gewijzigd op Tue, 08 Jun 2021 om 02:20 PM

Soms kan een automatische update niet goed worden afgerond, doorgaans ontvangt u dan ook een e-mail hierover van het systeem. In dat geval kan het zijn dat de site in maintenance (onderhoud) modus blijft.

U kunt dit oplossen door in te loggen op het Plesk Adminpanel (zie de opleverings e-mail), te klikken op file manager en in de httpdocs map de file .maintenance te verwijderen.