Hoe bescherm ik de login pagina op IP basis

Gewijzigd op Wed, 30 Dec 2020 om 11:33 AM

Elke WordPress site krijgt te maken met botnets die op bezoek komen en op zoek zijn naar veiligheidsissues in uw installatie. Vaak proberen ze dan in te loggen. Om deze pogingen te beperken kunt u in het .htaccess bestand (eenvoudig te bewerken via de File Manger in het Plesk Adminpanel) het volgende toevoegen:

<Files wp-login.php>
Order Deny,Allow
Deny from all
Allow from uw.ip.num.mer
 </Files>

Vervan uw.ip.num.mer met het IP nummer van uw verbinding. Uw IP nummer kunt u opvragen via https://www.d-hosting.nl/mijnip