Advies betreffende spam orders van bots in WooCommerce 4.6.2

Gewijzigd op Fri, 06 Nov 2020 om 10:53 AM

Versies van WooCommerce ouder dan versie 4.6.2 hebben een beveiligingsprobleem waardoor gast gebruikers een account aan kunnen maken, zelfs wanneer deze optie uitstaat. Vervolgens gebruiken bots deze accounts om mogelijk andere beveiligingsproblemen in andere plugins in een site te onderzoeken en waar mogelijk te misbruiken.

Meer informatie vindt u op:

https://developer.woocommerce.com/2020/11/05/developer-advisory-spam-orders-and-accounts-from-bots/