FAQ
Welk programma om internetsite mee te bezoeken
Geplaatst door D-Hosting op 23 September 2011 14:30

De meeste systemen worden standaard geleverd met Internet Explorer, maar dit betekent niet dat u geen keuze heeft. Mozilla Firefox (http://www.mozilla-europe.org/nl/products/firefox/) is, in ons ogen, een beter en gratis alternatief en biedt bovendien tal van plug-ins die enorme aanvullingen bieden.

Andere veel gebruikte browsers zijn:

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+