Welk programma om sites mee te maken?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 09:33

Het is een beetje afhankelijk van de het eindresultaat dat u voor ogen heeft en de tijd die u er zelf in wilt stoppen. Als u nieuw bent in het maken van websites raden wij het gratis programma Mozilla NVU (http://www.mozilla-nl.org/producten/nvu/) aan.

Bent u al wat verder dan is Adobe Dreamweaver (http://www.adobe.com/nl/products/dreamweaver/?sdid=BTXMZ) een van de beste programma's op de markt.