FAQ
SMTP servers voor mobiele telefoons Nederland
Geplaatst door D-Hosting op 08 November 2013 11:03

Op zoek naar een hosting provider met verstand van e-mail op uw mobiele telefoon?Hieronder volgt een lijst met SMTP servers die u kunt gebruiken wanneer u mail wilt verzenden via uw mobiele provider:

KPN, Hi, Debitel, AH Mobiel, Ortel, Youfone en Simyo
mail.kpnmail.nl (mocht dat niet werken: smtp.kpnplanet.nl of smtp.hiway.nl)

Telfort

smtp.telfortmail.nl

T-Mobile, Simpel en Ben

smtp.gprs.t-mobile.nl

Vodafone en Hollandsnieuwe

authsmtp.vodafone.nl (Voer de MyVodafone gebruikersnaam en
wachtwoord in bij de verificatiegegevens van de verzendende server)

Tele2

smtp.tele2.nl

UPC Mobile

smtp.upcmail.nl

Ziggo mobiel

smtp.ziggo.nl

(92 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+