Oscommerce geeft menu van andere site
Geplaatst door D-Hosting op 20 februari 2011 15:29

Zeer zeldzaam, maar toch kan het gebeuren dat OsCommerce per ongeluk de menu structuur van een andere site gebruikt. Dit gebeurd waarschijnlijk doordat OsCommerce een tijdelijk bestand in de algemene /tmp map wegschrijft voor de menustructuur. Als door enorm toeval dit tijdelijke bestand een zelfde naam krijgt kan het dus gebeuren dat het verkeerde menu wordt weergegeven.

Het probleem kan alleen door onze medewerkers worden verholpen.