Hoe vind ik PHPMyAdmin?
Geplaatst door D-Hosting op 26 August 2013 10:09

PHPMyAdmin is voor een ieder die over een hostingpakket met databases beschikt, standaard terug te vinden in het Plesk Admin Panel.

Klik op één van onderstaande links om de exacte locatie van PHPMyAdmin voor uw Plesk versie te vinden:

Hoe vind ik PHPMyAdmin in Plesk 8?

Hoe vind ik PHPMyAdmin in Plesk 9?

Hoe vind ik PHPMyAdmin in Plesk 10 en 11?

PHPMyAdmin van Plesk is niet "direct" benaderbaar. Wilt u alsnog PHPMyAdmin kunnen bereiken door bijvoorbeeld /phpmyadmin achter uw domein te plaatsen, lees dan het volgende artikel.

Indien de phpMyAdmin pop-up niet opent controleert u dan de pop-up blocker instellingen van uw browser.

(12 stemmen)