Mailinglist: meerdere e-mail adressen toevoegen
Geplaatst door D-Hosting op 20 February 2011 15:00

Indien u een mailinglist beheerd en hier snel meerdere e-mail adressen aan wilt toevoegen dan doet u dit als volgt.

Eerst gaat u naar de mailinglist in PLESK
PLESK > klik op uw domein > klik op mail > tablad mailing list

Klik nu op het beheer icoontje achter de naam van de mailing list en log in met het wachtwoord dat u ooit voor deze mailing list heeft opgegeven.

Vervolgens klikt u op Membership Management en daarna op Mass Subscription.