Waarom zie ik een beveiligingswaarschuwing bij het benaderen van PLESK?
Geplaatst door D-Hosting op 09 September 2011 12:48

Als u voor 15/9/2007 accountinformatie heeft gekregen dan heeft u als URL voor uw adminpanel https://<uwdomeinnaam>.<ext>:8443 gekregen. Uw domeinnaam komt echter niet overeen met de PLESK licentie. Dit is verder geen probleem en totaal niet onveilig.

In Internet Explorer kiest u voor 'Doorgaan naar deze website (niet aanbevolen)'.

In FireFox kist u voor 'of u kunt een uitzondering toevoegen' (onderaan melding), vervolgens klikt u op de 'uitzondering toevoegen' knop. Daarna klikt u in het nieuwe scherm 'certificaat ophalen' en vervolgens klikt u op 'beveiligingsuitzondering bevestigen'.

Ik begrijp de risico's

Er is ook nog een alternatief. U kunt voortaan via https://<laatste deel van uw ip>.d-hosting.nl:8443 te bezoeken.

Dus wanneer uw IP (vermeld in accountinformatie) 77.243.232.220 is gaat u naar https://220.d-hosting.nl:8443

(3 stemmen)