Hoe kom ik in het Plesk Admin Panel?
Geplaatst door D-Hosting op 29 November 2013 12:56

Het Plesk Admin Panel benaderd u via https://<uwdomeinnaam>.<ext>:8443, dus wanneer uw domein eenvoorbeeld.nl zou zijn dan gaat u naar https://eenvoorbeeld.nl:8443

https://eenvoorbeeld.nl:8443

Wanneer u het Plesk Admin Panel benaderd bestaat er een kans dat u een certficaat fout ziet. Deze kunt u negeren.

In Internet Explorer kiest u voor "Doorgaan naar deze website (niet aanbevolen)".

In FireFox kiest u voor "Ik begrijp de risico's" (onderaan melding), vervolgens klikt u op de 'uitzondering toevoegen' knop. Daarna klikt u in het nieuwe scherm 'certificaat ophalen' en vervolgens klikt u op 'beveiligingsuitzondering bevestigen'.

Ik begrijp de risico's

Maakt u gebruik van Google Chrome, dan klikt u op "Toch doorgaan".

U zult vervolgens het loginscherm van het Plesk Admin Panel zien, alwaar u kunt inloggen met uw gebruikersnaam & wachtwoord.
Let op: U kunt hier niet inloggen met uw klantnummer!

(7 stemmen)