FAQ
Wat is FTP?
Geplaatst door D-Hosting op 27 August 2013 12:32

FTP staat voor file transfer protocol en wordt gebruikt om bestanden te uploaden vanuit huis/werk naar de server van uw provider. Dit doet u doorgaans met een FTP programma (zoals Filezilla) of er zit een FTP functie in het programma waar u een website mee maakt ingebouwd.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+