Wat is FTPS?
Geplaatst door D-Hosting op 20 February 2011 14:35

FTPS is FTP over SSL/TLS, u maakt dan een met een certificaat beveiligde verbinding vergelijkbaar met wanneer u een met certificaat beveiligde site (https) bezoekt.

Om FTPS te gebruiken moet u wel connectie maken met ftp:// <laatste deel ip>.d-hosting.nl. Een voorbeeld, wanneer het IP nummer (dit vindt u in de accountinformatie) 77.243.232.220 is dan wordt het ftp adres ftp://220.d-hosting.nl

Bent u een serverklant? Neem dan contact op met onze support afdeling. FTPS dient in overleg met u te worden geinstalleerd.