Wat is SFTP?
Geplaatst door D-Hosting op 20 February 2011 14:35

SFTP staat voor Simpel File Transfer Protocol, maar wordt vaak verward met Secure FTP of FTP over SSH.

Kan ik FTP over SSH gebruiken?
FTP over SSH is te gebruiken door serverklanten. Een alternatief voor hostingklanten en resellers is het FTPS (FTP over SSL/TLS).

Om FTPS te gebruiken moet u wel connectie maken met ftp:// <laatste deel ip>.d-hosting.nl. Een voorbeeld, wanneer het IP nummer (dit vindt u in de accountinformatie) 77.243.232.220 is dan wordt het ftp adres ftp://220.d-hosting.nl

(4 stemmen)