FAQ
Problemen met Espresso
Geplaatst door D-Hosting op 20 februari 2011 14:31

Indien Espresso geen files kan wegschrijven, controleer dan de of u bij remote path 'httpdocs/' heeft staan.

Let op dat u 'httpdocs/' en niet 'httpdocs', '/httpdocs' of '/httpdocs/' gebruikt. Hier kan het programma niet mee omgaan.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2019 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+