Kan bestand niet bijwerken in MacroMedia Contribute
Geplaatst door D-Hosting op 20 februari 2011 14:31
Indien Macromedia Contribute aangeeft dat het bestand niet bijgewerkt kan worden omdat een andere gebruiker deze aan het bijwerken is en u weet dat dit niet het geval is, dan lost u dat als volgt op:

- Log in met een FTP programma (dus niet Macromedia)
- Ga naar de httpdocs map
- Zoek het bestand dat u wilt bewerken, maar dan met de extensie .LCK erachter.
- Verwijder dit bestand (dus niet het werkelijke bestand, maar bestand.htm.LCK)
- Herstart Contribute