Mijn site is geupload maar ik zie mijn vorige pagina nog
Geplaatst door D-Hosting op 20 februari 2011 14:21

Dit kan twee oorzaken hebben:

1. U bent momenteel bezig met het verhuizen van uw website naar D-Hosting en het domein verwijst (nog) niet naar de server bij D-Hosting.

2. De oude pagina zit nog in de cashe van uw internet browser. Door de pagina te vernieuwen (verversen / refresh) met de toetscombinatie "F5" in IE en "CTRL + R" in Mozilla Firefox kunt u de nieuwe pagina op laten halen.