Website is ge-upload maar plaatjes en paginas verschijnen niet
Geplaatst door D-Hosting op 20 February 2011 14:21

Dit kan drie oorzaken hebben:

1. U bent momenteel bezig met een verhuizing of u heeft onlangs uw domein en hosting account aangevraagt bij D-Hosting het het domein is (nog) niet actief.

2. U heeft uw bestanden in een verkeerde map geplaatst op de server. De map waarin u al uw website bestanden moet plaatsen (behalve CGI-scripts) is de httpdocs-map.

3. Uw internet browser laadt nog een oudere versie van uw pagina van uit de cashe van de browser. Wanneer u drukt op verversen / vernieuwen / refresh of de toetsencombinatie "F5" in IE en "CTRL + R" in Mozilla Firefox, zal de internet browser de pagina opnieuw ophalen.