Outlook 2019 instellen
Geplaatst door D-Hosting op 24 juli 2019 15:22
Op onze vimeo pagina vindt u een filmpje met uitleg: https://vimeo.com/349874825

Wanneer uw Outlook 2019 start wordt u gevraagd om uw e-mail adres. Vul hier uw e-mail adres in en kies ook voor handmatig instellen.

Kies het type dat u wenst te gebruiken. U kunt kiezen tussen POP/IMAP. Wij gaan door met POP

Vul uw wachtwoord in

Uw account is gereed voor gebruik

Indien automatisch instellen niet is gelukt krijgt u een ander scherm te zien;
Vul de servernaam in (deze vindt u terug in de opleverings e-mail van uw hostingpakket). De overige instellingen kunt u overnemen uit deze afbeeldingen. Let op dat wanneer u niet voor POP, maar IMAP heeft gekozen u bij Inkomende e-mail poort 993 invult!

Hierna is uw account gereed.

Indien u voor IMAP heeft gekozen en u geen e-mail in uw INBOX ziet, volg dan de volgende stappen:

Klik linkboven in Outlook op Bestand, in het volgende scherm klikt u op Accountinstellingen en dan nog eens op Accountinstellingen

Klik op uw account en vervolgens op Wijzigen

Vul in het volgende scherm bij Pad van hoofdmap het woordje INBOX (met hoofdletters) in
(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)

Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie

Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright © 2000 - 2019 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako