DNS instellen
Geplaatst door D-Hosting op 24 juli 2019 11:51
De DNS voor uw domein kunt u beheren via onze klantensite (https://www.d-hosting.nl/klantenpaneel). Na het inloggen klikt u op diensten en daarna op domeinen. Type het domein dat u wenst te beheren in het zoekvenster en klik het aan. Vervolgens klikt u op DNS.

Het DNS beheer is eenvoudig, maar records van het type SRV vragen om extra uitleg. Dit doen we aan de hand van een veelvoorkomende record bij Office365:

Stel u wordt gevraagd het volgende record toe te voegen:
Record Type  Naam  Target  Protocol Service  Priority Weight Port TTL
SRV (service)  @
(Of leeg laten als @ is niet toegestaan)
sipdir.Online.Lync.com  _tls  _sip  100  1  443  1 uur

Dan komt dit er als volgt uit te zien

In het eerste veld (naam): _tls._sip
In het tweede veld (keuze menu): SRV
In het derde veld (waarde): 1 443 sipdir.online.lync.com

De TTL laten we doorgaans ongewijzigd. Na het toevoegen keert u nog eens terug naar het DNS beheer en zult u zien dat het prioriteit veld is toegevoegd als vierde veld. Hier kunt u eventueel 100 invoeren.

Een voorbeeld is ook te zien op ons vimeo kanaal: https://vimeo.com/dhosting

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)

Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie

Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright © 2000 - 2019 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako