FAQ
SMTP van Office365 gebruiken
Geplaatst door D-Hosting op 13 juni 2018 13:05
Indien u de SMTP van uw On-line Exchange of Office365 account wilt gebruiken (bijvoorbeeld om mail vanuit uw site te sturen) gebruikt u de volgende instellingen:

smtp server: smtp.office365.com
poort: 587 (TLS)

en de gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord van uw Exchange/Office365 account.
(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2019 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+