FAQ
Apple mail kan geen verbinding maken
Geplaatst door D-Hosting op 08 maart 2018 15:40
Wanneer u bij het instellen van uw account heeft ingesteld dat u ook notities (Notes) bij uw mail account gebruikt zal Apple connectie proberen te maken op poort 585. Doet apple dat te vaak dan zal onze firewall uw IP blokkeren en mag u geen connectie maken.
(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2019 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+