sorry, no mailbox here by that name (#5.7.17)
Geplaatst door D-Hosting op 08 februari 2018 10:36
Deze melding krijgt u te zien wanneer u geen gebruikersnaam/wachtwoord of geen authenticatie methode heeft aanstaan in uw e-mail programma.

Mac Mail: zorg dat u gebruikersnaam/wachtwoord invult en kies bij authenticatie voor wachtwoord

Outlook: klik bij de instellingen voor uw e-mail account op de knop 'meer instellingen' en ga naar het tabblad 'server voor uitgaande mail'. Zet het eerste vinkje aan.