Een gratis SSL certificaat installeren
Geplaatst door D-Hosting op 16 januari 2018 12:08
U heeft de mogelijkheid uw website te beveiligen met SSL. Dit kunt u gratis doen met Let's Encrypt. Naast deze gratis variant zijn er ook andere certificaten die wij aan bedrijven en webshops adviseren, meer informatie over deze certificaten vindt u op https://www.d-hosting.nl/ssl.

Hieronder een video hoe u het gratis Let's Encrypt certificaat in kunt stellen: