FAQ
Hoe kan ik mijn oude Wordpress installatie via Plesk beheren?
Geplaatst door D-Hosting op 02 November 2017 11:17

Wanneer uw Wordpress voor de huidige versie van Plesk is geinstalleerd zal uw installatie niet zichtbaar zijn wanneer u op het Wordpress icoon klikt. Door vervolgens op scan te klikken zal uw bestaande Wordpress installatie aan de lijst worden toegevoegd.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+