Automatisch antwoord (bij afwezigheid) bij Exchange (ook wel auto-reply)
Geplaatst door D-Hosting op 19 June 2017 11:16

Wanneer u een automatisch antwoord wilt instellen en u neemt Exchange af dan kunt u via Outlook dit eenvoudig instellen. Klik linksboven op bestand en vervolgens krijgt u onderstaand scherm.

Automatisch Antwoord

Onderin ziet u de knop om naar het instellen van Automatisch antwoorden te gaan. Indien u dit niet ziet kijk dan of het juiste account actief is (bij de blauwe balk onder de tital Accountgegevens) kunt u deze wijzigen.