Verzonden items in webmail komen niet overeen met Outlook
Geplaatst door D-Hosting op 15 June 2017 14:57

Webmail Horde gebruikt een andere mappenstructuur als Outlook. Wilt u regelmatig met Outlook en Webmail Horde werken dan is het verstandig om Horde te laten werken met de mappenstrctuur van Outlook. Zodra u het account heeft ingesteld in Outlook en de map verzonden items is aangemaakt logt u in op Webmail Horde. Kies nu bij de instellingen > e-mail > persoonlijke instellingen en selecteer onder de map 'Verzonden items' ipv Sent.