Bezoekers naar https site sturen
Geplaatst door D-Hosting op 14 June 2017 09:26

Wanneer u een SSL certificaat actief heeft en uw hele site draait onder https dan kan het wenselijk zijn om bezoekers door te sturen naar de https versie wanneer ze de site nog met het reguliere http adres bezoeken.

Hiervoor voegt u bovenaan (of indien u nog geen .htaccess bestand heeft) uw .htaccess bestand de volgende regels toe (eenvoorbeeld.ext vervangt u door uw eigen site adres):

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.eenvoorbeeld.ext/$1 [R,L]