FAQ
Een handtekening instellen in Roundcube
Geplaatst door D-Hosting op 23 June 2016 10:26

Zodra u bent ingelogd in Roundcube webmail, klikt u rechtsboven op Settings. Vervolgens klikt u op Identities. Klik op de gewenste identiteit (meestal is er slechts een). U krijgt nu een box om een signature in te maken. Indien u een HTML signature (bijvoorbeeld om een afbeelding in te laden) wenst te gebruiken vinkt u de optie HTML Signature aan.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+