FAQ
Wordpress afbeeldingen vaag op iPad en iPhone
Geplaatst door D-Hosting op 25 February 2016 16:26

Na de update Wordpress 4.4 kan het voorkomen dat afbeeldingen van uw site vaag of geblurd op iPad of Iphone worden weergegeven.

Er zijn diverse oplossingen te vinden op het internet:

http://www.zigpress.com/2015/12/11/how-to-disable-responsive-images-in-wordpress-4-4/

https://wpup.co/blurry-images-on-mobile-after-wordpress-4-4/

 

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+