Wordpress geeft aan dat database moet worden geupdate, maar er gebeurd niets.
Geplaatst door D-Hosting op 18 December 2015 15:54

Wanneer er een update is geweest moet soms de database worden bijgewerkt. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er niets gebeurd. Meestal doordat de update niet goed voltooid is. In de meeste gevallen volstaat het overschrijven van de oude Wordpress bestanden met nieuwe (deze nieuwe versie download u via deze link). U haalt dus niets weg, enkel bestanden overschrijven. Maak voordat u begint eerst een backup van Wordpress.