FAQ
Wordpress werkt niet meer na update
Geplaatst door D-Hosting op 07 december 2015 13:37

Wanneer u Wordpress update voordat u de plugins (en soms ook thema's) update kan er een probleem ontstaan. Om dit op te lossen moet u de plugins bijwerken. Kunt u echter niet meer bij het admindeel dan dient u de plugins tijdelijk uit te schakelen. Omdat u niet meer bij het admindeel kunt zult u dit via de database dienen te doen. De database kunt u raadplegen via het Plesk Adminpanel (Klik op Websites & Domains tabblad en vervolgens onder uw domeinnaam op Databases, klik nu op Webadmin achter uw databasenaam - let op eventuele pop-up blocker!).

Klik in Webadmin op het tabblad SQL en type in:

SELECT * FROM wp_options WHERE option_name = 'active_plugins';

Klik op start en vooraan het resultatenveld ziet u een potloodje. Klik hier op. Ga nu naar het veld bij option_value, dat ziet er ongeveer uit als:

a:11:{i:0;s:19:"akismet/akismet.php";i:1;s:43:"breadcrumb-navxt/breadcrumb_navxt_admin.php";i:2;s:36:"contact-form-7/wp-contact-form-7.php";}

Kopieer de inhoud naar Kladblok en sla het bestand op uw computer op. Vervolgens klikt u in de Webadmin op Start.

Nu zijn alle plugins gedeactiveerd, maar nog wel geinstalleerd. Log vervolgens op het admindeel van uw Wordpress in en werk alle plugins bij. U kunt ze activeren in het admindeel of nu het updaten de opgeslagen tekst terugzetten via WebAdmin.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2019 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+