FAQ
Mijn Wordpress geeft een opslag limiet aan
Geplaatst door D-Hosting op 04 December 2015 15:12

Wanneer u de Wordpress installatie heeft gedaan voor Wordpress multi-site kan het zijn dat er voor de site een maximum opslag wordt gegeven. Dit kunt u als volgt aanpassen/vergroten:

1. Klik bovenin op Mijn sites > Netwerkbeheer > Sites

2. Klik op de site waar het om gaat

3. Klik op het tabblad instellingen en scroll helemaal naar beneden. Hier kunt u de waard wijzigen.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+