Joomla admin is niet te benaderen
Geplaatst door D-Hosting op 25 August 2015 12:55

Sinds 2013 is er een enorme toename van botnets dat probeert misbruik te maken van problemen in Joomla, ons veiligheidssysteem geeft de administrator/index.php in het geval dat uw site wordt getarget een chmod 000. Helaas biedt dit systeem geen e-mail functie om u te waarschuwen.

U kunt wanneer u het nodig heeft de chmod terug zetten naar 644.

Wel is het aan te raden om uw admin omgeving te beveiligen. Dat kan door middel van een .htaccess dat enkel verkeer op IP nivo doorlaat, maar als u geen vast IP heeft zijn er ook diverse plugins die kunnen helpen bij het verbeteren van de veiligheid van uw installatie.